Om oss - Myherbshealthy

The greatest wealth is health!

H E R B A L I F E ®
Independent Distributor Philippines
Totalt produkter:
Totalpris:
orrem@msn.com
Title
Gå til innhold
PRODUKTKATALOG
Totalt produkter:
Totalpris:
HANDLEVOGN
FOOTER

OM HERBALIFE


Herbalife er et globalt ernæringsselskap som er opptatt av å hjelpe mennesker med å oppnå en sunn, aktiv livsstil. Våre vitenskapsbaserte produkter er av topp kvalitet og elskes av våre kunder som ønsker å bli en best mulig versjon av seg selv. Millioner av mennesker har allerede oppnådd og opprettholdt fantastiske resultater, og vi ønsker å hjelpe deg med det samme.

Herbalife sin ernæring handler ikke om motedietter, hurtigløsninger eller å fjerne enkelte matvaregrupper. I stedet har vi en støttende, fellesskapsbasert metode som vil hjelpe deg med å endre livet ditt på en morsom, effektiv og varig måte. Det som gjør Herbalife annerledes, er din personlige coach, som er et Selvstendig Herbalife Medlem, og som vil støtte deg på din reise.


HISTORIE
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

1980
Mark Hughes lanserer Herbalife i februar 1980. Han starter med å selge «originale» vektkontrollprodukter bra bagasjerommet på bilen sin!

1982
Herbalife blir et internasjonal selskap ved å etablere virksomhet i Canada. Ytterligere ett dusin land følger snart etter. I mellomtiden har omsetningen allerede passert 2 millioner amerikanske dollar og klatrer videre

1986
Herbalife registreres på NASDAQ-børsen. Jim Rohn tar med seg sin motiverende inspirasjon til selskapet, og to nye Formula 1-smaker introduseres: sjokolade og jordbær.

1988
Selskapet ekspanderer internasjonalt med en utrolig hastighet. Faktisk så raskt at fire Extravaganzaer arrangeres rundt om i verden, inkludert arrangementer i USA, Storbritannia, Australia og Canada.

90-årene

1992
Banebrytende produkter lanseres og det månedlige salget stiger fra 3,1 millioner dollar til imponerende 21 millioner dollar!

1994
Mark Hughes avdekker Herbalife Family Foundation*, en veldedighetsinstitusjon som har som mål å hjelpe barn i faresoner over hele verden med å se frem mot en lysere fremtid.

1996
Herbalife når milepælen om 1 milliard og feirer at hovedkontoret flyttes til et kontorbygg i Century City, California.

1998
19 nye produkter lanseres på den amerikanske Extravaganza i Orlando, Florida, til tusenvis deltakeres store glede. Herbalife kan også notere den største produksjonsbonusutbetalingen så langt, hele 16 millioner amerikanske dollar.

2000 og videre ...

2000
Herbalife feirer 20-årsjubileum med et salgskorps på over en million selvstendige Herbalife-distributører, som markedsfører mer enn 100 produkter for indre og ytre ernæring i over 50 land.

2003
Herbalifes omsetning passerer 1,8 milliarder amerikanske dollar og vokser fremdeles i 58 land over hele verden. Mark Hughes' laboratorium for celle- og molekylærernæring opprettes, Herbalifes vitenskapelig råd og medisinske utvalg dannes ... og enda flere nyskapende produkter ser dagens lys!

2004 Herbalife lanseres ShapeWorks™ og registreres på børsen.
I samarbeid med internasjonalt anerkjente forskere innen vektkontroll, lanserer Herbalife sine revolusjonerende ShapeWorks™ vektkontrollprodukter på markedet. Lanseringen er selskapets største fellesinitiativ så langt, og baner vei for en uant suksess. Året toppes av at Herbalifes aksjer introduseres på børsen.

2005 Herbalife feirer 25 år!
Vi har endret andres liv ved hjelp av velvære og glede i 25 år.

2009

Herbalife Storbritannia feirer 25-årsjubileum
Herbalife Storbritannia feiret 25-årsjubileet på UK Leadership Weekend, som fant sted i Manchester 25.–26. april.p>2010 og fremover ...

2010

Herbalife feirer at selskapet har endret folks liv i 30 årstrong>

Herbalife føyer de globale sportsikonene Lionel Messi og FC Barcelona til listen over sponsorpartnere, som inneholder mer enn 100 internasjonale idrettsutøvere, lag og sportsgrener.

Herbalife etablerer Herbalife Nutrition Institute (HerbalifeNutritionInstitute.com), som skal tjene som en utdanningsressurs innenfor ernæring og helse. Seksten HFF Casa Herbalife-programmer lanseres verden rundt.

2011
Herbalife rapporterer om en netto omsetning på USD 3,5 milliarder i 2011.

Ni HFF Casa Herbalife-programmer lanseres verden rundt.>Herbal Aloe urtekonsentrat med mangosmak lanseres.

Herbalife24 lanseres, den første omfattende serien med ernæringstilskudd som støtter idrettsutøvere døgnet rundt.


Ansvarsfraskrivelse: Disse produktene er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom, sykdom eller smerte. I samsvar med gjeldende lover. Resultatene er ikke typiske, enkelte resultater vil variere.
Copyright © 2018 www.myherbshealthy.no - Herbalife Uavhengig distributør
Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen