BMI Calculator - Myherbshealthy

The greatest wealth is health!

H E R B A L I F E ®
Independent Distributor Philippines
Totalt produkter:
Totalpris:
orrem@msn.com
Title
Gå til innhold
PRODUKTKATALOG
Totalt produkter:
Totalpris:
HANDLEVOGN
FOOTER

BMI CALCULATOR
_____________________________________________________________________________________________

Kroppsmasseindeksen er en sammenligning av vekten din til høyden din. Et høyere BMI-tall korrelerer vanligvis med en høyere prosent av kroppsfett. Selv om noen helsepersonell bare bruker vekt som en indikator for å bestemme et nivå av helse, skaper Body Mass Index en mer nøyaktig indikator fordi det tar hensyn til en persons høyde.

Konseptet bak BMI er rett og slett ideen om at noen som er kortere enn gjennomsnittet, også skal ha en lavere vekt enn noen som er høyere enn gjennomsnittet. For eksempel vil noen som er kortere enn gjennomsnittet og veier 70 kilo, ha et høyere BMI-nummer enn noen en halv meter høyere, men som også veier 70 kilo


Supplied by BMI Calculator USA

Ansvarsfraskrivelse: Disse produktene er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom, sykdom eller smerte. I samsvar med gjeldende lover. Resultatene er ikke typiske, enkelte resultater vil variere.
Copyright © 2018 www.myherbshealthy.no - Herbalife Uavhengig distributør
Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen