Ansvarsfraskrivelse - Myherbshealthy

The greatest wealth is health!

H E R B A L I F E ®
Independent Distributor Philippines
Totalt produkter:
Totalpris:
orrem@msn.com
Title
Gå til innhold
PRODUKTKATALOG
Totalt produkter:
Totalpris:
HANDLEVOGN
FOOTER

Ansvarsfraskrivelse
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alle bildene og dataene til dette nettstedet er tatt fra bøker og nettsider utgitt av Herbalife Internaional ltd. for sine distributører.
Produktene som vises i bildene er "IKKE FOR LEGEMIDDELIG BRUK".

Disse produktene er 100% Pure Vegetarian, slik som Herbalife International Ltd. hevder.

Mange av uttalelsene etterfulgt av * mark på dette nettstedet erklærer klart at disse utsagnene ikke har blitt vurdert av FOOD AND DRUG ADMINISTRATION. Disse produktene er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom.

Resultatene av disse produktene vil variere fra person til person.

Resultatene av forretningsmulighet med Herbalife International Ltd. vil også variere fra person til person.

www.myherbshealthy.no hevder ikke at disse produktene skal brukes som medisiner.

Eventuelle sykdommer, sykdommer eller problemer som oppstår ved å ta disse produktene, vil være sjelansvaret til brukeren av det aktuelle produktet og i intet tilfelle vil eieren av denne nettsiden myherbshealthy.no holdes ansvarlig for det. Eventuelle problemer som oppstår ved bruk av disse produktene eller ved å gjøre forretninger med disse produktene, vil være ansvarlig for den personen som bruker disse produktene, enten for deres forretningsformål eller for deres helsemessige formål. Og myherbshealthy.no påstår ikke noe ansvar for det.

Informasjonen på denne nettsiden er kun for generelle opplysninger. Mens vi bestreber oss på å holde informasjonen oppdatert og korrekt, gir vi ingen garantier av noe slag, uttrykkelig eller underforstått, om fullstendigheten, nøyaktigheten, påliteligheten, egnetheten eller tilgjengeligheten i forhold til nettstedet eller informasjonen, produktene , tjenester eller tilhørende grafikk som finnes på nettstedet for noe formål. Ethvert tillit du legger på slik informasjon er derfor strengt på egen risiko.

Under ingen omstendigheter vil vi være ansvarlige for eventuelle tap eller skade, inkludert uten begrensning, indirekte eller følgeskader eller skade eller tap som følge av tap av data eller fortjeneste som følge av eller i forbindelse med bruken av denne nettsiden.

Gjennom denne nettsiden er det lenker til andre nettsteder som ikke er under kontroll av "myherbshealthy.no". Vi har ingen kontroll over naturen, innholdet og tilgjengeligheten til disse nettstedene. Inkluderingen av noen linker innebærer ikke nødvendigvis en anbefaling eller godkjenner utsikten uttrykt i dem.

Alt arbeidet er gjort for å holde nettsiden oppe i gang. Men "myherbshealthy.no" tar ikke ansvar for og vil ikke være ansvarlig for at nettsiden er midlertidig utilgjengelig på grunn av tekniske problemer utenfor vår kontroll.

Du kan rette spørsmål, kommentarer eller rapporter til: orrem@msn.com

Denne DISCLAIMER er dynamisk. Det vil kontinuerlig forandre seg. Du kan ikke anta at det forblir det samme, og du godtar å sjekke retningslinjene hver gang du besøker nettstedet for endringer. Med mindre denne politikken endres så drastisk som for å foreslå et utgitt varsel på nettstedet eller via e-post, vil du ikke motta noen varsler om endringer i denne ansvarsfraskrivelsen, eller under noen omstendigheter gjør dette nettstedet løftevarsel. Din fortsatte bruk av dette nettstedet viser alltid at du aksepterer vilkårene denne DISCLAIMER eller eventuelle modifikasjoner.
Ansvarsfraskrivelse: Disse produktene er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom, sykdom eller smerte. I samsvar med gjeldende lover. Resultatene er ikke typiske, enkelte resultater vil variere.
Copyright © 2018 www.myherbshealthy.no - Herbalife Uavhengig distributør
Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen